HTC One S9 özellikleri ve fiyatı açıklandı

HTC One S9 özellikleri ve fiyatı açıklandı

HTC 10 ile üst segment akıllı telefon yarışına geri dönen HTC'nin şimdi de orta seviye telefon projelerinden haber gelmeye başladı. Desire 830 görüntülerinden sonra One S9 adlı yeni bir One serisi akıllı telefon ortaya çıktı. Teknik özellikleri ve Avrupa fiyatı resmen açıklanan cihaz, üst seviye HTC donanım kalitesini MediaTek çipsetle nispeten daha uygun bir fiyatla tüketicilerin beğenisine sunacak.

5 inç Full HD Super LCD ekran, 2,0 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemciye sahip Helio X10 çipset, 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir hafıza, 13 MP f/2,0 diyafram aralıklı OIS destekli arka, 4 MP HTC Ultrapiksel ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, NFC, çift HTC Boom Sound hoparlör, 2840 mAh pil ve HTC Sense 8 kullanıcı arayüzlü Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminin mevcut olduğu S9'a siyah, gümüş ve altın renklerde sahip olmak mümkün.

Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde 499 avro perakende satış fiyatına sahip olacağı açıklanan HTC One S9, tasarımı ve donanım özellikleriyle Tayvanlı üreticinin geçen seneki amiral gemisi One M9'un mini versiyonu olarak özetlenebilir. Rakipleriyle kıyaslandığın epeyi yüksek bir fiyatla piyasaya sürülecek olan cihazın satışları git gide eriyen HTC'ye yeni bir satış başarısı yaşatması zor görünüyor.



Eklenme tarihi: 27.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler