HTC One Mini - Sony Xperia L4 Togari - Nokia Lumia 1030 aynı karede

HTC One Mini - Sony Xperia L4 Togari - Nokia Lumia 1030 aynı karede

Telefon görüntülerin İnternet’e sızmasına birçok sefer alışmışızdır. Bu sefer sızan görüntü ise 3 farklı firmaya ait henüz çıkmamış 3 telefonun aynı karede olması ile pek alışılmış bir durum değil. HTC One Mini, Sony Xperia L4 Togari ve Nokia Lumia 1030 işte bu karelerin içinde yer alan telefonlar.


Lumia 1020, Nokia’nın uzun süredir haber sitelerine konu olan büyük ekranlı çalışmasının bir ürünü olarak göze çarparken, hemen hemen Lumia 920 ile aynı tasarıma sahip. İki ekran yerine üç ekranlı bir tasarıma sahip ana ekran Nokia kullanıcılarının karşısına çıkacakken telefonun ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Sony’nin Togari kod adlı telefonu 6.44 inçlik tablet boyutlarındaki ekranıyla dikkat çekerken, Sony’nin büyük ekran segmentine de göz diktiğinin en büyük kanıtı. Telefonda olması muhtemel işlemci Qulacomm Snapdragon 800. Grafik birimi ise Adreno 330.


Görüntülerde yer alan bir diğer telefonda, HTC One ile 5 milyon satış rakamını yakalayan ve renkli alternatiflerini de yazın çıkartacak olan HTC’nin amiral gemisi modelinin küçültülmüş hali.

Üç farklı firmaya ait telefonların aynı karede görüntülenmesinin nedeni ise bir operatör tarafından ya test aşamasında olması ya da bağlantılar için alınacak standart sertifikalar. Bakalım şimdi yan yana olan bu telefonlar ileride nasıl bir rekabete imza atacaklar.



Eklenme tarihi: 2.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler