HTC One max yeniden görüntülendi

HTC One max yeniden görüntülendi


HTC'nin bu seneki üçüncü One modeli olacak T6 kod adlı telefon-tablet melezi, uzak doğudan gelen yeni prototip görüntüleri ve evleaks tarafından paylaşılan son bilgilerle detaylanmaya devam ediyor. One max olarak isimlendirileceği bildirilen cihaz, HTC One ile yan yana görüntülendi.

5.9 inç büyüklüğünde Full HD Super LCD 3 ekran, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 3.000 mAh veya daha büyük bir güç ünitesini bünyesinde barındıracak One max, daha önceki söylentilerde, Qualcomm'un Snapdragon 800 serisi MSM8974 yongasıyla birlikte anılmıştı. Ancak güvenilir sızıntı kaynağı evleaks, ilk raporların aksine max modeline 1.7 GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro APQ8064'ün eşlik edeceğini ileri sürdü.

Büyük ekranlı bir One olmaktan öteye gitmeyeceği konuşulan One max'ın arka yüzeydeki parmak izi okuyucu ve Snapdragon 800 çipsetiyle fark oluşturacağı iddia ediliyor olsa da şimdilik melez aygıtın teknik detayların hakkında kesin birşey söylemek güç. Aksesuar bağlantısı için arka yüzeyinde bir konnektör bulunan telefonun son görsellerini yazı içerisinde bulabilirsiniz. Ekimde resmiyet kazanacağı tahmin edilen One max hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edin.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 13.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler