HTC One Max ve HTC Zara'ya ait yeni fotoğraflar yayımlandı

HTC One Max ve HTC Zara'ya ait yeni fotoğraflar yayımlandı


HTC'nin ilk telefon-tablet melezi ve Desire ile One serilerinin tasarım-donanım özelliklerini bir araya getiren Zara isimli bütçe dostu akıllı telefonu, uzak doğulu birkaç kaynak tarafından yayımlanan fotoğraflar sayesinde resmi tanıtımları öncesi detaylandı. Daha önce de One Max görüntüleri paylaşan ePrice sitesi, çift SIM kart yuvalı Çin'e özel One Max sürümünden yeni görseller paylaşarak aygıtın gizli kalan özelliklerini de gün yüzüne çıkarmaya çalıştı.

HTC One ile aynı alüminyum kasa tasarımını paylaşacak One Max, serinin boyut baz alındığında ortanca modeli olan One'den farklı olarak şu donanım ve yazılım özelliklerini beraberinde getirecek;


  • 5.9 inçlik Full HD Super LCD3 ekran
  • 2.3 GHz dört çekirdekli Krait 400 işlemci ve Adreno 330 grafik çipli Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974
  • HTC Zoe ön ve arka kameralar
  • Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi
  • HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzü
  • 3.300 mAh pil

Yayımlanan son görüntüler, One Max'ın biyometrik sensör ve stylus kalem desteğine sahip olacağını neredeyse kesinleştirdi. Arka kameranın altındaki parmak izi okuyucu yuvası boş olan test cihazı, buna rağmen yazılımında bu fonksiyona dair kuvvetli deliller taşıyor. Aynı durum dijital kalem desteği için de geçerli.

Ekimin sonunda piyasaya sürüleceği iddia edilen HTC One Max'ın uluslararası versiyonu, çift SIM kart yuvası ve muhtemelen microSD kart yuvası ile çıkarılabilir arka kapaktan yoksun olarak çıkış yapacak. Cihazı, 6-8 Eylül arasıda düzenlenecek IFA 2013'te incelemek mümkün olacak

Desire ve One serilerinin birleşiminden doğan HTC Zara



Çin'in haberleşme ekipmanları sertifikalama merkezi TENAA'dan onay alan 301e model numaralı cihaz, haftalar önce evleaks tarafından internete sızdırılan Zara'dan başkası değil. 4.3 inçlik WVGA (800 x 480 piksel) çözünürlüklü LCD ekran, 1 GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, 5 MP arka, 1.3 MP ön kameraya sahip telefonun Çin'de piyasaya sürülecek WCDMA destekli, çift SIM kart yuvalı versiyonu, 210 dolar seviyesinde bir fiyatla satılacak.

Her iki mobil cihazın da önümüzdeki hafta IFA 2013 kapsamında düzenlenecek HTC basın konferansından resmiyet kazanması bekleniyor. HTC One Max ve HTC Zara'ya ait yeni görüntüleri aşağıdaki resim galerisinden inceleyebilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 29.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler