HTC One M9 Plus yeni basın görüntüleri ortaya çıktı

HTC One M9 Plus yeni basın görüntüleri ortaya çıktı

8 Nisan'daki Pekin etkinliği öncesi HTC'ye dair sızıntılarına devam eden @upleaks, son olarak One M9 Plus modelinin iki yeni basın görüntüsünü daha internete servis etti. İptal edilmiş olma ihtimalini düşüren bu deliller, cihazın One M9 ile neredeyse tamamen aynı görünüme sahip olacağını doğruluyor. Ancak donanım kanadında epeyi farklı durumlar söz konusu.

Üç senedir Full HD ekranlı amiral gemi telefonları piyasaya süren Tayvanlı üretici, One M9 Plus ile Quad HD'ye geçiş yapacak. 5 inç 2560 x 1440 piksel ekran, sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 çipset, 3 GB RAM ve HTC Duo Camera sistemine sahip olan M9 Plus, gerek ekran çözünürlüğü gerekse kamera donanımı bakımından M9'un önünde yer alacak.

Asya ülkelerini hedefleyeceği ileri sürülen One M9 Plus, HTC'nin gelecek ürün yelpazesindeki cihazlardan yalnızca biri. HTC Butterfly 3, One E9 ve One E9 Plus, yakında tanıtılması beklenen ürünlerin başında geliyor. Yeni Desire modellerinin de yolda olduğu iddia ediliyor. Anlaşılan HTC'nin 2014 ilk yarısındaki dar ürün yelpazesi, bu sene yerini çok daha geniş bir akıllı telefon ailesine bırakacak.



Eklenme tarihi: 29.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler