HTC One M8 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

HTC One M8 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

Geçen hafta resmi tanıtımı gerçekleştirilen ve aynı gün belirli bölgelerde satışa sunulan HTC One M8 için ülkemizde geri sayım başladı. Özel bir satış kampanyası başlatarak M8'i ön siparişe açan Turkcell, cihazın çıkış tarihi ve Türkiye fiyatını gün yüzüne çıkardı. Halihazırda diğer amiral gemi telefonlarının üst seviyeden piyasaya sürüldüğü fiyat bandını aşan ikinci nesil HTC One, buna karşın beraberinde bazı hediyeleri getiriyor.

5 inçlik Full HD Super LCD 3 ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB çipset, 2 GB LPDDR3 RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği, 4 Ultrapiksel kamera, HTC Duo Camera, 5 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzü ve 2.600 mAh pili bünyesinde barındıran telefon, yekpare alüminyum kasası, ön yüze entegre çift hoparlörü ve çift kameralı görüntüleme sistemiyle sektördeki en özgün akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

2499 TL fiyatla ön siparişe açılan telefon, 14 Nisan'da tüketicilere dağıtılmaya başlayacak. Önceden sipariş veren müşterilere, 100 TL hediye çeki ve hem telefonunuz için uzaktan kumanda hem de bir akıllı anahtarlık görevi üstlenen HTC Fetch aksesuarı ücretsiz olarak verilecek. Cihazın diğer perakende satış kanallarındaki çıkış fiyatının daha uygun olması bekleniyor. Şuan için gümüş ve gri renk seçenekleri mevcut olan One M8, muhtemelen daha geç bir tarihte altın renkli versiyonuyla Türkiye'de satışta olacak.



Eklenme tarihi: 1.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler