Kavisli kasaya sahip HTC One M8 Ace görüntülendi

Kavisli kasaya sahip HTC One M8 Ace görüntülendi

Yüzde doksanı alüminyumla kaplı bir kasayla donatılan HTC One M8, halihazırda üreticisinin en pahalı ve üst segmentteki tek akıllı telefonu konumunda. Bu nedenle HTC'nin daha geniş bir alıcı kitlesine hitap edebilmek için hem üst düzey özelliklere sahip hem de daha ucuz bir cihaz hazırlığında olduğu iddia ediliyor. Ace kod adlı bu cihaza ait yeni bir basın görseli ortaya çıktı. One M8'i iki aydan kısa süre önce piyasaya süren ve One mini 2'yi geçtiğimiz günlerde tanıtan üretici, 2014 ürün yelpazesindeki diğer ürünlerin de internete sızmasına engel olamıyor.

Daha önce ön yüzü görüntülenen One M8 Ace adlı telefona ait yeni basın görseli, Çinli bir forum sitesinden internete servis edildi. Kavisli yapıdaki kırmızı plastik kasasıyla dikkat çeken çözüm, alüminyum kasa ve HTC Duo Camera donanımı gibi pahalı özelliklerden feragat ederek M8'nin birkaç kademe daha altında fiyatlandırılacak. Full HD çözünürlüklü ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset ve 8 ya da 13 megapiksel çözünürlüklü bir ana kamera sensörüne sahip olması beklenen bütçe dostu One M8 versiyonu, yaz aylarında ilk olarak Çin ve Tayvan olmak üzere seçkin Asya ülkelerinde satışa çıkacak.

480 dolar fiyatla tüketicilerin beğenisine sunulacağı ileri sürülen M8 Ace, donanım özellikleri bakımından kendisiyle aynı segmentte yer alan Samsung Galaxy S5 ile rekabet edecek. İddia edilen satış fiyatı doğru ise, Ace'nin Samsung ve diğer firmalar karşısında büyük avantaj yakalayacağını söylemek mümkün.



Eklenme tarihi: 20.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler