HTC One M10 için tanıtım çalışmaları başladı

HTC One M10 için tanıtım çalışmaları başladı

Galaxy S7 ve LG G5 gibi büyük tanıtımlara sahne olan MWC 2016, her ne kadar daha küçük firmalar için ciddi bir fırsat mahiyetinde olsa da HTC aynı şeyi düşünmüyor. Son üç nesildir amiral gemi telefonlarını Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkaran Tayvanlı üretici, güçlü rakiplerinin gölgesinde kalmaktan çekindiği için 2016 model üst seviye çözümünü İspanya'ya getirmedi. Peki Perfume kod adlı onuncu nesil HTC amiral gemisi ne zaman tanıtılacak?

Sayıları giderek azalan HTC hayranlarının kafasındaki tanıtım tarihi sorusuna yanıt vermek için henüz erken olduğunu düşünen HTC, buna rağmen tanıtım heyecanını artırmak adına resmi Twitter hesabından ilk One M10 paylaşımlarını yapmaya başladı. Kısa süre önce ortaya çıkan prototip görüntülerinden anımsanacağı üzere keskin kenarlara sahip bir metal kasa tasarlayan üreticinin tanıtım görselinde bu kenarlara vurgu yapıldığını görmek mümkün.

"10'un gücü" etiketini kullanarak yapılan paylaşım, açıkça One M10'a işaret etmesi dışında başka bir detay barındırmıyor. Fakat önümüzdeki günlerde kesin çıkış tarihiyle alakalı bir bilgilendirme yapılacağı kesin.

One M10'un beraberinde getirmesi beklenen teknik özellikler şöyle: 5,1 inç QHD AMOLED ekran, dört çekirdekli Snapdragon 820 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 2 mikron ya da daha büyük piksellere sahip 12 MP arka, 5 MP Ultrapiksel ön kamera, Android 6.0 Marshmallow ve yeni HTC Sense 8 kullanıcı arayüzü.



Eklenme tarihi: 25.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler