HTC One için Android 4.4 KitKat güncellemesi Ocak 2014'te geliyor

HTC One için Android 4.4 KitKat güncellemesi Ocak 2014'te geliyor

Android 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonunun duyurulduğu tarihten bu yana kendi ürünleri için yazılım güncellemesi hususunda açıklamalar yayımlayan HTC, mevcut amiral gemisi için planlarını kesinleştirmeye başladı. Hem HTC Amerika hem de HTC İngiltere'den gelen son haberlere göre; HTC One için yeni üretici yazılımı önümüzdeki yılın ilk ayında resmen dağıtıma çıkacak.

HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzüyle gelecek güncelleme, sistem belleği yönetimiyle alakalı büyük iyileştirmeler, düşük güç tüketimli müzik dinleyebilme kabiliyeti, kızılötesi verici desteği, yeni uygulama tasarım kabiliyetleri ve şeffaf arayüz ögeleriyle donatılan Android 4.4 KitKat'ın avantajlarını One kullanıcılarıyla buluşturacak. Tüketicilerin bu güncellemeye ocak ayı sonuna kadar başlayacak dağıtım kapsamında kavuşacağı ifade ediliyor.

One serisinin diğer iki modeli One mini ve One max içinse 90 günlük bir zaman diliminden bahseden Tayvanlı üretici, bölgelere ve operatörlere göre değişiklik gösterecek yükseltmeyi toplamda üç cihazı için doğrulamış oldu. Firmanın güncelleme takvimi ve dağıtım konusundaki gelişmelerine dair daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 21.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler