HTC One için Android 4.3 güncellemesi ay sonuna kadar dağıtılmaya başlayacak

HTC One için Android 4.3 güncellemesi ay sonuna kadar dağıtılmaya başlayacak


Temmuzda resmen yayımlanan Android 4.3 işletim sistemi versiyonu, henüz üreticilerin eski modelleri için dağıtılmaya başlamadı. Mevcut ürünleri için hazırladığı güncelleme konusunda müşterilerini bilgilendiren Sony ve Samsung'dan sonra HTC de yeni sürümün ne zaman hazır olacağını duyurdu. Firmanın küresel satışlarından sorumlu başkanı Jason Mackenzie, Twitter hesabından güncellemenin dağıtılması beklenen zaman dilimini paylaştı.

Eylül ayı sonuna kadar Avrupa ve Amerika'daki HTC One kullanıcılarının Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemli yazılım güncellemesini almaya başlayacağını bildiren üst düzey yönetici, yeni üretici yazılımının beraberinde getireceği yenilikler ile alakalı herhangi bir bilgi vermedi.

Rakiplerinden daha önce dağıtıma başlama sözü veren Tayvanlı üretici, HTC Sense kullanıcı arayüzünü bu güncellemeyle yükseltmeyi düşünmüyor. T6 kod adlı One Max telefon-tablet melezini piyasaya sürdükten sonra HTC One için Sense 5.5 arayüz güncellemesinin cihaz sahiplerine ulaştırılacağı tahmin ediliyor.

HTC One için hazırlanan Android 4.3 tabanlı yazılımın ilk görüntüsünü aşağıdan inceleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 9.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler