HTC M7’nin ilk tasarım görseli

HTC M7’nin ilk tasarım görseli

Mobil Dünya Kongresi MWC 2013 yaklaştıkça firmaların amiral gemisi modelleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. HTC’nin 2013 yılında az ama öz akıllı telefon çıkartma stratejisinin ilk ürünü olacak HTC M7’nin tasarımına ait ilk fotoğraf da İnternet üzerinde dolaşmaya başladı.


4.7 inçlik ekrana sahip olacak telefon Full HD görüntü sunarken, 468 ppi piksel yoğunluğuyla da piyasadaki en yüksek değere sahip ürün olacak. 17 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro ya da 600 modeli olacağı tahmin edilen işlemciye 2 GB RAM, Adreno 320 grafik arabirimi eşlik edecek. HTC’nin Sense 5 arayüzüne sahip akıllı telefonların öncüsü olacak cihaz 13 MP arka kamera, 2 MP de ön kamera ile donatılacak. M7 işletim sistemi olarak da Android 4.2 Jelly Bean kullanacak.

Görselin henüz ilk aşamalarda olduğunu belirterek, şu an İnternet üzerinde dolaşan tasarımdan farklı bir cihazla karşılaşmamız olası, fakat ilk görüşler bu tasarımın beğenildiği yönünde. Özellikle üzerinde taşıdığı çift hoparlör çıkışı Beat Audio teknolojisiyle beraber farklı bir müzik deneyimi yaşatabilir.



Eklenme tarihi: 17.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler