HTC, Harmony kod adlı Full HD çözünürlüklü bir WP8 telefonu hazırlıyor

HTC, Harmony kod adlı Full HD çözünürlüklü bir WP8 telefonu hazırlıyor


Piyasadaki en iyi akıllı telefon kasa tasarımlarından birini geliştirerek marka değerini istediği seviyeye çıkarmaya başlayan HTC, One modeliyle başlayıp One mini ile devam eden bu dizayn anlayışını yeni kategorilere yaymaya devam edeceğini bildiriyor. One Max ile telefon-tablet melezi sınıfına giriş yapacak Tayvanlı üretici, ortaya atılan iddiaların aksine sadece Android'e yoğunlaşmak yerine Windows Phone işletim sistemi için de yatırımlarını sürdürecek.

Harmony kod adıyla internete sızıdırlan yeni bir HTC cihazı, HTC One'nin WP8 uyarlaması olarak nitelendiriliyor. 4.7 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel) Super LCD 3 ekran, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, Windows Phone 8 GDR3 işletim sistemi versiyonu, 4 MP HTC Zoe kamera ve 2.300 mAh pil gibi özellikleri beraberinde getirecek akıllı telefon, Microsoft'un çok yakında resmen duyuracağı GDR3 güncellemesiyle ekosistemine entegre ettiği Snapdragon 800 yonga desteğinden faydalanacak.

Ekim-kasım döneminde piyasaya sürüleceği iddia edilen Harmony'nin mavi ve kırmızı renk seçenekleri bulunan HTC One gibi çok renkli bir ürün ailesiyle çıkış yapması bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 13.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler