HTC Butterfly tüm dünyaya da satılacak

HTC Butterfly tüm dünyaya da satılacak

İlk çıktığında sadece Japonya’daki KDDI cep telefonu operatörü tarafından satılacağı söylenen, dünyanın ilk Full HD özelliğine sahip akıllı telefonu HTC Butterfly dünya pazarına da hazırlanıyor.HTC Butterfly

5 inçlik ekran kullanan telefonun en önemli özelliğiyse Full HD Super LCD 3 ekran teknolojisini kullanan ilk telefon olması. 440 ppi değerinin öneminiyse insan gözünün çözünürlüğünün 477 ppi olduğunu hatırlatarak sizlere söyleyebiliriz.

1.5 GHz hızında çift çekirdekli Krait işlemci kullanan cihaz, hem 2 GB RAM’i ile hem de Adreno 320 grafik hızlandırıcısı ile donanım olarak da göz dolduruyor. One X için kullandığı kamerayı Butterfly için de kullanan HTC, böylelikle yeni akıllısıyla teknoloji meraklılarının bütün isteklerine tek bir cihaz içinde cevap vermek istiyor.

Beats Auido ile ses teknolojisini bir üst seviye taşıyan HTC Butterfly’ın tek problemi ise bu donanımlara sahip bir cihaz için kullandığı 2020 mAH’lik pili. Android 4.1 Jelly Bean işleti sistemi kullanan cihazın ay sonu gibi raflardaki yerini alması bekleniyor.

HTC Butterfly ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 9.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler