HTC 10: HTC'nin yeni amiral gemi telefonu detaylandı

HTC 10: HTC'nin yeni amiral gemi telefonu detaylandı

Bugün HTC'nin Perfume kod adını taşıyan yeni amiral gemisine ait önemli detaylar paylaşıldı. Twitter'deki en güvenilir sızıntı kaynakları @evleaks ve @onleaks tarafından ortaya atılan yeni iddiaya göre, şimdiye kadar One M10 olarak bilinen Tayvanlı üreticinin 2016 model üst seviye telefonu HTC 10 olarak tanıtılacak. Cihazın ilk basın görüntüsü ve yeni prototip görselleri de internete sızdırılırken teknik özellikler de netlik kazanmaya başladı.

2012'de tanıtılan One X, One S ve One V modelleriyle HTC'nin isimlendirme sistemine giriş yapan One markası, görünen o ki bundan sonra amiral gemi telefonlarında kullanılmayacak. Gayet sade bir isim tercih eden HTC, üst seviye telefonlarının en beğenilen özelliklerinden olan BoomSound hoparlörlerini kaldırmış olsa da hala markayla özdeşleşmiş kasa tasarımını hala kullanmaya devam ediyor.

5,15 inç QHD AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 16/32/64 GB dahili hafıza, 12 MP kamera ve USB Type-C portuna sahip olacağı öğrenilen HTC 10, önceki sürümlere kıyasla daha sade bir HTC Sense arayüzüne sahip olacak. Ön kısımda neredeyse One A9 ile aynı dizaynı paylaşan HTC 10'un büyük mercekli ön kamerası ve BoomSound hoparlörü yerine entegre edilen parmak izi okuyuculu orta düğmesi dikkat çekiyor.

Sosyal medya üzerinden yeni amiral gemisinin tanıtım çalışmalarına başlayan HTC, önümüzdeki günlerde 10'u tanıtacağı günü açıklayacak. Firmanın nisan veya mayısta yeni üst segment çözümüyle küresel pazarda tüketicilerin karşısına çıkması bekleniyor.





Eklenme tarihi: 4.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler