Her şeyim USB diskimde

Her şeyim USB diskimde

Bilişimin gelişmesi için üç ana kolu anlatan Yıldırım, “Devlet olarak biz işletmecilere yeni yollar açmalı, altyapıyı kurmalıyız. İşletmeciler de bu yolları kullanarak teknoloji üretmeliler ve halkı da bu teknolojiye alıştıracak eğitimler vermeliler.” dedi. Eğitim konusu üzerinde duran Yıldırım, “Eskiden büyüler küçükleri eğitirdi, şimdi ise durum tam tersi, küçükler büyükleri eğitiyor. Bizim zamanımızda bilgisayarlar, cep telefonları yoktu. Bunlar yeni çıkan şeyler. Alışmamız zor. Ama gençler için durum farklı. Aslında biz, hepimiz gençler için geleceğimiz için yatırım yapıyoruz.” dedi.

Sizi destekleyenlere yardımcı olun
Turkcell ve Türk Telekom için Biri seyyah, diğeri de hem seyyah hem sabit tanımlamasında bulunan Yıldırım, firma yöneticilerine dönerek, servis üretenlere, sizi tanıtan ve destekleyenlere siz de yardımcı olun. Onları da siz destekleyin çağrısında bulundu. Bu konuşmasının ardından “Durmak yok, yola devam. Tamam mi? Anladınız mı dedikleri mi? şeklinde konuşmalarını teyit ettirdi.

Her şeyim USB diskimde
E-Devlet uygulamalarında da değinen Yıldırım, eskiden olduğu gibi belgelerle evraklarla uğraşmadıklarını söyledi ve ardından cebinden USB diskini çıkararak, “Her şeyim bunda, gittiğim yerde takıyorum bir bilgisayara bakıyorum. Kolaylık bu.” dedi. Ardından “Ama bunu kaybedersem ne olur onu bilemem.” diyerek salondakileri güldürdü.



Eklenme tarihi: 8.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler