Her şey dahil Vodafone Pasaport ile mevcut tarifenizi yurt dışında kullanın

Her şey dahil Vodafone Pasaport ile mevcut tarifenizi yurt dışında kullanın

Yazın gelmesiyle birlikte tatil planları artarken, bu planların arasında yurt dışı seçenekleri de oldukça fazla kendine yer buluyor. Yanımızdan ayırmadığımız telefonlarımızda tabii yurt dışına giderken yurt içinde görüştüğümüz gibi kullanmak pek mümkün olmuyor. Vodafone’da bu durumun abonelerini zor durumda bırakmaması içi yaptığı hizmetle birlikte abonelerinin kendi tarifelerini yurt dışında da kullanmasını sağlıyor.

Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile tarifenizde bulunan dakika, SMS ve İnternet paketini günlük 9.90 TL ödeyerek istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olan kampanyada içinde Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, Romanya gibi ülkelerin olduğu geniş bir liste mevcut. Hattınızı kullanmadığınızda ödenmesi gereken 9.90 TL’lik günlük ücretin de alınmadığı kampanyaya katılmak Türkiye’de HERSEYDAHIL yazarak 7048’e, yurtdışında ise yine HERSEYDAHIL yazarak +905427048000’e göndermeniz yeterli.

Mevcut tarifenizi yurt dışında istediğinizi gibi kullanmanıza izine veren Her Şey Dahil Vodafone Pasaport kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için buradan
Vodafone’un tarifeler sayfasına gidebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 25.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler