HazırKart yurtdışı 1 saat 50 kontör

HazırKart yurtdışı 1 saat 50 kontör

Yurtdışı 1 saat kampanyası ile tüm HazırKart aboneleri sadece 50 kontöre yurtdışındaki sabit hatlarla bir ay boyunca tam 1 saat konuşabilirsiniz. Kampanya kapsamındaki sabit hat aramaları Grup 1 ülkeleri için geçerlidir.

Grup 1 ülkeleri hangileri?
ABD, ABD (Alaska), ABD (Havai), ABD (Porto Riko), ABD (Virjin Adası), Kanada, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin Halk Cum, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovenya, Slovak Cum., Yunanistan.

Kampanyaya nasıl katılacağım?
Sadece 50 kontöre 1 saat bedava indiriminden yararlanmak için 1 SAAT yazarak 7074'e gönderin. Bedava 1 saatinizi 1 ay boyunca Grup 1 sabit hatları ararken doyasıya kullanın.

Kampanya detayları:

  • Bu bir tarife değil kampanyadır. Kampanyaya katılmak için tarifenizi değiştirmenize gerek yoktur.
  • KKTC hatları bu kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan dilediğiniz kadar faydalanabilirsiniz. 1 saatlik görüşme süreniz bittikten sonra tekrar mesaj göndererek yeni görüşme süresi alabilirsiniz. Her yeni mesajda kullanım süreniz 30 gün uzar.
  • 1 saat görüşme süresi sadece yurtiçinden başlatılan aramalarda geçerlidir. Yurtdışına çıktığınızda bu hakkınızı kullanmazsınız.
  • Süreniz bittiğinde kısa mesajla bilgilendirilirsiniz.
  • Süreniz bittikten sonra Grup 1 ülkelerindeki herhangi bir sabit veya mobil hattı dakikası 4 kontöre ararsınız.



Eklenme tarihi: 23.06.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler