HazırKart alanlara büyük avantaj

HazırKart alanlara büyük avantaj

Yeni Turkcell Hazır Kart alanlar 3 ay boyunca her yöne dakikası 2 kontöre konuşma ve 1 kontöre mesajlaşma imkânından yararlanıyor. Yeni Hazır Kart kampanyasına katılmak için, hattınızı aldıktan sonraki 30 gün içinde HER YONE yazıp 2375’e göndermeniz ve en az 100 kontör yüklemeniz gerekiyor. 3 ay sürecek olan kampanyadan indirimli görüşme yapabilmek için her ay katılım mesajı göndererek 100 kontör yüklemeniz gerekiyor.
Turkcell HTC Tytn II
Kampanya detayları

  • Kampanya 31 Mayıs 2008 tarihlerihine kadar geçerli olacak.
  • Bu kampanyadan sadece yeni Turkcell Hazır Kart alan bireysel aboneler yararlanabilecek.
  • Kampanyaya katılım mesajı gönderdikten sonra 7 gün içerisinde en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir. Aksi halde bu indirimden yararlanamayacaksınız.
  • Kampanyaya katılmak için BizBize tarifesinde olmanız gerekli. Eğer Bizbize’den başka bir tarifede iseniz size gelen mesajla Bizbize tarifesine geçmeyi kabul etmeniz gerekiyor.
  • İndirimli görüşme için bilgilendirme mesajını beklemeniz gerekiyor.
  • 3 ay boyunca her ay indirimli konuşmak ve mesajlaşmak için, her 30 günün sonunda kampanyaya katılım mesajı göndermeniz ve en az 100 kontör yüklemeniz gerekiyor.

Turkcell HTC Tytn II ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 27.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler