Hayat Eve Sığar Uygulamasına Yeni Özellik

Hayat Eve Sığar Uygulamasına Yeni Özellik

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan Hayat Eve Sığar uygulaması güncellendi. Covid-19'la mücadele kapsamında kullanıcılara sunulan bu mobil uygulamaya İhbarda Bulun özelliği de eklendi.

Yeni gelen özellik sayesinde kişiler, herhangi bir yerde karşılaşmış oldukları kural ihlalleri karşısında kayıtsız kalmayacak. Virüsün kontrol altına alınabilmesi amacıyla geliştirilen özelliklerden biri olan ihbar etme özelliği sayesinde Sağlık Bakanlığı'nın da işi biraz olsun hafiflemiş olacak.

İhbarların kolay bir şekilde yapılabileceği uygulamada, ana sayfada yer alan İhbarda Bulun sekmesinden işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İlgili kısma girdikten sonra Başlık / İşletme Adı bilgilerini ekleyerek gerekli açıklamayı yazarak, adres bilgilerini de doldurarak, çektiğiniz fotoğrafları ekleyerek ihbarda bulunabilirsiniz.

Bunun yanı sıra uygulamanın son sürümünde performans ve hata iyileştirmeleri de yapılıp, HES koduna sahip kişinin risk durumunu karakod ile sorgulayabilme özelliği de eklendi.

Uygulamayı henüz indirmeyenler için bir hatırlatma yapalım. Uygulamayı iOS ve Android cihazlarınıza indirerek kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.08.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler