Hattınızı üzerinize ücretsiz alın

Hattınızı üzerinize ücretsiz alın

Kullanmakta olduğunuz hat kendi üzerinize değilse, 10 Kasım 2009’a kadar hattınızı ücretsiz olarak üzerinize geçirebilirsiniz. Hattınızı üstünüze alabilmek için abonesi olduğunuz operatörün yetkili bayisine, hattınız ve kimliğinizle birlikte gitmeniz yeterlidir. Kurumsal aboneler vergi numaralarını da vermelidirler. Kayıt işlemi için hiçbir harç, vergi ve resim gerekmemektedir.

LG KM900Normal ücret ortalama 25 TL
10 Kasım 2009’a kadar geçerli olacak olan uygulama daha önce ortalama 25 TL ücret karşılığında yapılıyordu. Bazı operatörler kampanyalarını hat sahiplerinin durumuna göre düzenlediğinden, çoğu kullanıcı tarifelerdeki avantajlardan yararlanamıyordu. Örnek olarak, hatları aynı kişi üzerine kayıtlı 25 yaş altı gençlerden sadece biri Bizbize Kampus tarifesini seçebiliyor. Artık aboneler hatlarını kendi üzerine alarak tarife ve kampanyalardan sınırlama olmadan yararlanabilecek.

Mobilize Bilgi
Cep telefonun sağlığınıza verdiği zararı en aza indirmek için, telefonunuzu mümkünse arka cebinizde taşıyınız. Ayrıca kapalı alanlarda ve şebeke sinyalinin düşük olduğu durumlarda uzun süreli görüşme yapmayınız. Kulaklıklı mikrofon seti kullanmanız zararı en aza indirecek en güzel çözümdür.



Eklenme tarihi: 29.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler