Hafta içi konuşana, hafta sonu bedava

Hafta içi konuşana, hafta sonu bedava

Vodafone bedava hafta sonu kampanyası kapsamında, Vodafone aboneleri hafta içi 30 kontörlük konuşursa Pazar günü, hafta içi 50 kontörlük konuşursa hem Cumartesi hem de Pazar günü diğer Vodafone aboneleri ile bedava konuşuyor. Hesabını Bilen Tarifesi aboneleri ise, hafta içi 5 YTL'lik konuşma karşılığında Pazar günü, hafta içi 9 YTL'lik konuşma karşılığında ise hem Cumartesi hem de Pazar günleri diğer Vodafone aboneleri ile bedava konuşuyor.

Vodafone_bedava_hafta_sonu_kampanyasiKampanyaya katılım
Tüm Vodafone abonelerinin yararlanabildiği bedava hafta sonu kampanyasına katılmak için HAFTASONU yazıp 7020'ye ücretsiz kısa mesaj yollayabilir veya 7020'yi arayıp 1'i tuşlayabilirsiniz. Kampanyaya katıldığınıza dair bilgilendirme mesajı alacaksınız.

Kontör harcama
Hafta içi harcamanız gereken 30 veya 50 kontöre, arama yaparak, kısa mesaj göndererek, WAP servislerinden yararlanarak veya SMS paketi satın alarak ulaşabilirsiniz. Tüm bu harcamalar hafta sonu ücretsiz görüşme kazandırır. Kontör harcama zaman dilimi Pazartesi saat 00.00'dan Cuma saat 23.59'a kadardır. Bedava konuşma kazanabilmek için 30 kontöre ulaşmanız gerekmektedir. Tüm hafta sonu bedava konuşmak için 50 kontöre ulaşmanız gerekmektedir. Bedava konuşma zaman dilimi ise Cumartesi 00.00-23.59 arası ve Pazar 00.00-23.59 arasıdır.

Ayrıntılar neler?

  • Ücretsiz görüşme süresi özel servis kullanımları için geçerli olmayıp, sadece yurtiçindeki şebeke içi aramalar için geçerlidir.
  • Hafta içi kazanılan promosyonlar takip eden hafta sonu için geçerli olup başka bir haftaya devredilemez.
  • Ücretsiz görüşme süreleri Cumartesi günü 600 dakika, Pazar günü 600 dakika ile sınırlıdır.
  • 600 dakika kazanılan gün içinde tamamen kullanılamaması durumunda başka bir güne devretmeyecektir.
  • Hafta içi harcadığınız kontör miktarı her hafta başlangıcında sıfırlanır.
  • Kampanya 30.09.2008 tarihine kadar geçerlidir.

Abonelik iptal edilmedikçe devam ediyor
Aboneler kampanya üyeliklerini iptal edene kadar kampanyadan yararlanmaya devam edecektir. Hafta içi harcama miktarını sorgulamak için SORGU yazarak 7020’ye gönderebilir ya da 7020'yi ücretsiz arayabilirsiniz. İptal işlemi için de 7020’yi aramanız gerekiyor.



Eklenme tarihi: 4.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler