Turkcell kampanya bombardımanına başladı

Turkcell kampanya bombardımanına başladı

Nar kampanyasında tarife değiştirme zorunluluğu kalktı. Artık BizBize Hepimiz, BizBize, BizBize Kamu ve Birfiyat tarifelerindekiler Nar indiriminden tarifelerini değiştirmeden faydalanabilirler. Bizbize Kampus ve Canımın 3ü tarifesindekiler ise bu tarifelerden birine geçerek Nardan faydalanabilirler.

50 kontöre 250 kontör
50 kontöre tüm Turkcell’lilerle 1 hafta boyunca konuşmak üzere tam 250 kontör almak için NAR yazın ücretsiz olarak 7000’e kısa mesaj gönderin. Talepte bulunup onay mesajına cevap verdikten sonra hattınızdan 50 kontör düşecektir ve 250 kontör yüklenecektir. 250 kontörünüz yüklendiğinde kısa mesajla bilgilendirileceksiniz.

Ayrıntılar neler?

  • 250 kontörünüzü 1 hafta boyunca tüm Turkcell’lilerle yurtiçi konuşmalarınıda kullanabilirsiniz.
  • Daha önceden aldığınız 250 kontör bitmeden o hafta içinde tekrar talepte bulunursanız kalan kontörleriniz yeni aldığınız 250 kontöre eklenir ve tümünü 1 hafta daha kullanabilirsiniz.
  • Dilediğiniz kadar 50 kontör karşılığı 250 kontör alabilirsiniz.
  • Kullanım süreniz bitmeden önce kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. Kalan hediye kontörlerinizi *123*1# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.
  • Bedava kontörler göndereceğiniz kısa mesajlar için geçerli değildir. Kazanılan kontörler yurt dışı aramalarda geçerli değildir.
  • Nar kampanyası sadece bireysel Hazır Kart kullanıcıları için geçerlidir.
  • Kazanılan kontörler transfer yoluyla başka bir aboneye aktarılamaz.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 27.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler