Seçim sonuçları Zaman'la cebinizde

Seçim sonuçları Zaman'la cebinizde

Zaman Gazetesi 22 Temmuz'da genel seçim sonuçlarını cep telefonunuza kısa mesaj olarak gönderecek. Bunun için iki alternatifli hizmet verilecek. İsterseniz her saat başında Türkiye geneli ve bulunduğunuz ilin seçim sonuçlarının düzenli olarak gelmesini sağlayacak sisteme abone olabilir, isterseniz de abone olmadan istediğiniz zaman göndereceğiniz SMS ile ilinizin ve Türkiye geneli seçim sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Seçim sonuçlarından Zaman'la haberiniz olacak MobiletişimSeçim sonuçları hizmetine abone olunması halinde saat 21.00'den itibaren saat 24.00'e kadar her saat başında bulunduğunuz il ve Türkiye geneli seçim sonuçları cebinize SMS olarak gönderilecek. Abone olarak kayıt olmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına KAYIT ZAMAN yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak il plaka kodunuz yazınız ve 2399'a gönderiniz. Örnek: "KAYIT ZAMAN 43" 2399'a gönder. Hizmet bedeli 12 SMS/24 kontör olarak belirlenmiştir.

Herhangi bir zaman sınırlaması olmayan ikinci hizmette ise kullanıcılar saat 21.00'den itibaren istedikleri herhangi bir zaman diliminde gönderecekleri kısa mesaj ile anında bulunduğu ilin ve Türkiye genelinin seçim sonuçlarına ulaşabilecek. Bunun için yapılması gereken cep telefonunuzun mesaj kısmına ZAMAN yazıp boşluk bıraktıktan sonra il plaka kodunu yazmanız gerekiyor. Mesajınızı yine 2399'a göndereceksiniz. Örnek: "ZAMAN 43" 2399'a gönder. Bu hizmetin bedeli ise her sorgulama başına 4 SMS/8 Kontör olarak ücretlendiriliyor. Her iki hizmetten de Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri fayadalanabiliyor.



Eklenme tarihi: 19.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler