Samsung ultra ince ve ultra şık

Samsung ultra ince ve ultra şık

Dünyanın en ince cep telefonları olarak hayatımıza giren Samsung Ultra Edition, ikinci serisi ile yeniliklere devam ediyor. “Ultra Slim (İnce)” ve “Ultra Stylish (Şık)” Ultra Edition II Serisi, performansı, teknolojik özellikleri ve tasarımıyla kendi sınıfını yaratıyor. Samsung Ultra Edition II serisi, tüm modellerde en ince, en güçlü ve en güzel görünüme sahip cep telefonlarını yaratabilmek için hızla geliştirilmiş teknoloji, devrim niteliğinde mobil tasarımlar, hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılar için mutlaka olması gereken multimedya işlevselliğini birarada sunuyor. Ultra Edition II serisi, Ultra Edition 10.9 (U600) ve Ultra Edition 12.1 (U700) isimli iki şık ve fonksiyonel kaydırmalı kapaklı, Ultra Edition 9.6 (U300) isimli bir metalik kapaklı ve bir de Ultra Edition 5.9 (U100) isimli modellerden oluşuyor.
Samsung SGH-U600
Samsung SGH-U600 Ultra Edition 10.9
Ultra Edition II serisinin her bir modeli, 3 megapiksel kamera ve video kaydedici, yüksek hızlı internet bağlantısı ve kapsamlı multimedya ve ses özelliklerini içeriyor. Samsung’un tüketicilerin doğrudan kalbine hitap etme felsefesinden hareketle görünüm ve deneyimi geliştirilen bu modellerin tamamı, mücevherlerden ilham alan kılıfları ve kullanımı kolaylaştıran navigasyon tuşları ile yenilikçi tasarımları temsil ediyor. Ultra Edition II, geliştirilmiş teknolojisi ve seçkin tasarımıyla ilk seriden çok daha güçlü. Seriyi, özel yapan bir diğer önemli ayrıntı ise Samsung’un Mükemmelleştirilmiş Güç Kullanımı Çözümü’ne (Optimized Power Usage Solution - OPUS) sahip olması. OPUS, konuşma süresini %10 artırırken, maksimum performans garanti ediyor, %30 enerji tasarrufu sağlıyor ve pil kapasitesini %10 yükseltiyor. Ultra Edition için geliştirilmiş olan parazit ve gürültüyü azaltan Samsung Smart Surface Mounting Teknolojisi (SSMT), ikinci serideki modellerde de bulunuyor.

Samsung SGH-U600 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız
Samsung SGH-U700
Samsung SGH-U700 Ultra Edition 12.1
Kraliyet mücevherlerinin parlaklığı ve ışığından ilhamını alan Samsung Ultra Edition 10.9 (U600) son derece zarif ve modern bir tarzın ürünü. Safir mavisi, lal kırmızısı, platin metali ve bakır renkli dış yüzey kaplamaları arasından seçim yapmak bir hayli zor olacağa benziyor. Akıllıca tasarlanmış Samsung Ultra Edition 10.9 (U600), en üst düzey incelik ve kullanım için eşsiz ve şık bir ara yüze sahip. Ultra ince profilin içinde 3.2 megapiksel kamera ve 2.2 inç boyutlu geniş TFT LCD ekran yer alıyor. Samsung Ultra Edition 12.1 (U700) ise HSDPA 3.6 Mbps’lik veri transfer hızına, video telefonu özelliğine ve 12.1 mm inceliğindeki kasada 3 megapiksel otomatik fokuslu entegre kameraya sahip. Deniz kabuğunu andıran The Ultra Edition 9.6 (U300), moda meraklıları için biçilmiş kaftan. Tamamen metal renkli kasaya, saf, eşsiz ve şık görünüme sahip bu telefonda 3 megapiksel kamera, TV-çıkış kapasitesi ve Bluetooth® teknolojisi ve 70 MB hafıza bulunuyor.

Samsung SGH-U700 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Samsung SGH-U100Samsung SGH-U100 Ultra Edition 5.9
Samsung Ultra Edition II serisinin ve dünyanın en ince telefonunun ismi ise Ultra Edition 5.9 (U100). Bu incecik telefon, unvanını, birinci serideki büyük kardeşi Samsung X820’den devralıyor. U100 o kadar ince ki, kendi etrafında döndüğünde kendisini görebilmeniz bile oldukça zorlaşıyor. Sadece 5.9 mm kalınlıktaki Ultra Edition 5.9 (U100), 3 megapiksel kamera, 1.93 inç TFT ekrana sahip. 11 saat müzik dinleme imkanı ve yüksek hız bağlatısı sunan dünyanın en incesi, bu özellikleriyle eşsiz bir multimedya deneyimi yaşatıyor.

Samsung SGH-U100 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 18.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler