WEB'de ücretsiz SMS var

WEB'de ücretsiz SMS var

Son kampanyalarla birlikte Türkiye’de internet kullanıcılarının sayısı her geçen gün artıyor. İnternetin sunduğu imkanlar hakkında bir eğitim verilmediği için gerektiği şekilde faydalanamıyoruz. Aslında tüm bankacılık işlemlerinizin yanında, alışveriş yapabilir, bilet satın alabilir ve ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Turkcell ve Vodafone’da günde 15, Avea’da günde 20 SMS ücretsiz. Ücretsiz mesajlar sadece şebeke içerisinde kullanılıyor.Motorola RAZR maxx V6

Avea abonesiyim
Hemen Avea Web SMS adresine girerek önce şifrenizi alınız. Daha sonra sisteme giriş yaparak mesaj göndermeye başlıyabilirsiniz. Bu sistemi kullanarak tüm operatörlere mesaj gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz ücretli bir SMS’den sonra size 20 ücretsiz mesaj gönderme hakkı veriliyor. Gün içerisinde bu ücretsiz mesajlarınızı sadece Avea abonelerine mesaj göndererek kullanabiliyorsunuz. Diğer operatörlere gönderdiğiniz mesajlardan ücret alınıyor.

Turkcell Abonesiyim
Hemen Turkcell Mesajlarım bağlantısına tıklayıp süper şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Süper Şifrenizi bilmiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına SIFRE yazdıktan sonra 2222′ye mesaj atınız. Şifreniz anında size ulaştırılacaktır. Gönderdiğiniz ilk ücretli mesajdan sonra, sadece Turkcell abonelerine gönderebileceğiniz 15 adet ücretsiz mesaj gönderme hakkı kazanıyorsunuz. Turkcell Mesajlarımı kullanarak diğer operatörlere de kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Vodafone Abonesiyim
Hemen My Vodafone adresine tıklayarak şifrenizle birlikte sisteme giriş yapabilirsiniz. Daha önce My Vodafone’u kullanmadıysanız öncelikle kayıt yaptırmanız gerekli. Eğer şifrenizi bilmiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmına SIFRE yazıp 7048′e mesaj atınız. My Vodafone’u kullanarak sadece Vodafone abonelerine ilk gönderme ücreti olmaksızın günde 15 adet ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. My Vodafone’da 160 karakter yerine 112 karakter uzunluğunda mesaj yazabiliyorsunuz.

WEB'de ücretsiz SMS var Mobiletişim


Mobilize Bilgi
Telefonunuzla kısa mesaj yazarken Türkçe karakterler kullanmamaya dikkat ediniz. Türkçe karakter kullandığınız taktirde, mesajlarınız 160 karakteri geçmediği halde en az 2 SMS karşılığında ücretlendirilir. Bunun sebebi GSM şebekelerinin Türkçe karakterleri desteklememesinden kaynaklanmaktadır.



Eklenme tarihi: 15.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler