iPhone Nano yıl sonunda geliyor

iPhone Nano yıl sonunda geliyor

JPMorgan analisti Kevin Chang'ın raporu iPhone hayranlarında yeni beklentilere yol açtı. Chang'e göre Apple, MP3 çaları iPod'da yaptığı gibi iPhone'un da Nano'sunu çıkaracak. Patentini bile aldı. 29 Haziran'da ABD'de pazara sunulan Apple'ın iPhone telefonundan sonra şirketin yeni stratejisi merakla beklenmeye başladı. Apple iPhoneSöylentilere ve dedikodulara göre Apple, dokunmatik ekrani çıkartıp iPod Nano'daki gibi bir kontrol paneline sahip yeni bir cep telefonu üzerinde çalışıyor. Şimdi pazara sunulan iPhone'dan daha hafif daha ince olacak yeni telefonun yıl sonunda pazara sunulması bekleniyor.

JPMorgan analisti Kevin Chang'ın yayımladığı rapora göre Apple bu ürünle ilgili patent başvurusu bile var. Ancak JPMorgan'dan diğer analisterin yayımladığı başka bir rapora göre ise Apple'ın hedefi 3G desteklibir iPhone modeli olacak. Ürünün 2008'in ilk yarısında pazara sunulması bekleniyor.

Apple iPhone ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı azaltmak için araç içerisinde telefonla konuşmayın. Arabanın şasisi ışınları yansıttığından dolayı vücudunuza uygulanan radyasyon miktarı artıyor. Ayrıca cep telefonunuz aracınızın metal yapısını aşabilmek için daha fazla güçlü yayın yapıyor.



Eklenme tarihi: 14.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler