Avea Patlican’la Parkorman’da festival keyfi

Avea Patlican’la Parkorman’da festival keyfi

Avea, gençler için hazırladığı interaktif platform Patlican’a üye 350 çifti 14 - 15 Temmuz 2007 tarihlerinde Parkorman’da gerçekleşecek olan Masstival 2007’de Avril Lavigne ve Tori Amos gibi dünyaca ünlü yıldızlarla buluşturacak. Gençlere gerçek fiyata kaliteli iletişim olanağı sunan ve onların ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürün ve hizmetler geliştiren Avea, gençlik dünyası Patlican üyelerine avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. İlki bu yıl 14-15 Temmuz 2007 tarihinlerinde Parkorman’da gerçekleşecek olan Masstival 2007’de Patlican’lılar kendi alanlarının en iyi yıldızlarını dinleyecek ve yine ilk kez Parkorman’da kamp yapma olanağına sahip olacaklar.

Motorola Q 9hEchoes Production tarafından Avrupa’daki festivallerden farksız bir etkinlik olarak tasarlanan Masstival 2007’de, geçtiğimiz aylarda yeni albümü “The Best Damn Thing”i piyasaya süren Kanada’lı Avril Lavigne’nin yanı sıra 1 Mayıs 2007 tarihinde kariyerinin 9. albümü olan “American Doll Posse”yi piyasaya süren Tori Amos dünya turnesi kapsamında grubuyla Parkorman’da sahne alacak. Patlican üyesi gençler, Soul ve R&B’nin dünyadaki en iyi temsilcilerinden Lauryn Hill, İrlanda’lı aykırı ses Sinead O’Connor, Kanada’lı ünlü rock yıldızı eski skid row vokali Sebastian Bach, Amerika’lı alternatif müzik topluluğu Cake, İrlanda’lı grup The Answer, Polonya’lı Riverside ve İsveç’in yükselen yıldızlarından Paatos grubunu Masstival 2007 kapsamında yakından izleme fırsatı bulacak ve unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşayacaklar. Yabancı konuklarının yanı sıra Levent Yüksel, Volkan Öktem ve Ant Şimşek’ten oluşan Sıfır KM, ilk albümlerini geçtiğimiz günlerde piyasaya süren Üçnoktabir, Özge Fışkın ve Malt; ve ülkemizin sevilen gruplarından Çilekeş, Cem Adrian, Turgut Berkes, The Climb, Pinhani ve Portecho da Masstival 2007’de sahne alacaklar.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 13.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler