Nokia'dan bluetooth hoparlör

Nokia'dan bluetooth hoparlör

20 saat konuşma süresi sunan Nokia’nın yeni bluetooth destekli hoparlörü HF-300, arabada ya da araba dışında eller kullanılmadan telefonla konuşulmasına olanak sağlıyor. Nokia’nın tanıtımını yaptığı yeni bluetooth destekli hoparlörü HF-300, arabada ya da araba dışında eller kullanılmadan telefonla konuşulmasına olanak sağlıyor. Güneşlik ile beraber gelen HF-300, arabaya kolayca monte ediliyor.

Bluetooth teknolojisi ile çalışan cihaz, Digital Signal Processing(DSP) teknolojisi sayesinde arka plandan gelen gürültü ve ekoyu önlüyor. Konuşma bittiğinde kendini 5 dakika sonra otomatik olarak kapatan HF-300, pili azaldığında ışıklı LED göstergesi ile uyarı veriyor. 20 saat konuşma süresi sunan cihaz, Nokia'nın Bluetooth 1.1 ve üzeri ve Handsfree Profile 1.0 ve üzeri destekli cihazlarıyla uyumlu olarak çalışıyor. Yılın 3. çeyreğinde tüm dünyada satışa sunulacak HF-300'ün fiyatı 90 euro olarak belirlenmiş. Ağırlığı ise 80 gram.

Nokia'dan bluetooth hoparlör


Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler