CepFlash ve CepToCep’te %50 indirim

CepFlash ve CepToCep’te %50 indirim

CepAran ve YükleKazan kampanyalarını bitirerek abonelerini üzen Vodafone CepFlash ve CepToCep tarifelerinde %50 indirim yaparak gönlünü almaya çalışıyor. Üstelik, ayda en az bir defa 250 ve üzeri kontör yükleyen aboneler ayrıca bir indirim daha kazanıyor. Yeni CepFlash tarifesinde Vodafoneluları ve sabit hatları aramak 2 kontör, diğer operatörleri aramak 4 kontör, SMS’ler ise 1 kontör olarak ücretlendiriliyor. Eğer her ay 250 kontör yüklerseniz sadece ekstra indirim olarak sadece Vodafone görüşmeleriniz dakikası 1 kontör oluyor. Diğerler görüşmeler ise yine aynı fiyattan ücretlendiriliyor.Nokia N80 Internet Edition

Yeni CepToCep tarifesinde ise sabit telefonu, diğer operatörleri ve Vodafoneluları aramanın dakikası 4 kontör. Eğer ayda 250 kontör yüklerseniz bu fiyat 2 kontör oluyor. SMS’ler ise 1 kontör. İndirimli görüşme yapabilmeniz için her ay tek seferde 250 kontör yüklemeniz gerekiyor.

Mobilize Bilgi
Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



Eklenme tarihi: 9.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler