Nokia'dan mobil baskı hizmeti

Nokia'dan mobil baskı hizmeti

Nokia, Türkiye de dahil olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde, tam anlamıyla entegre bir mobil baskı hizmetini uygulamaya başlıyor. Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarında kullanılabilen bu yeni hizmetle, çekilen fotoğraflar GSM ya da kablosuz LAN (WLAN) şebekeleri üzerinden doğrudan baskıya gönderilebiliyor. Bu hizmetle uyumlu Nokia Nseries multimedya bilgisayar kullanıcıları artık tek bir cihazla fotoğraf çekebiliyor, bu fotoğraflara çerçeve ya da metin gibi özellikler ekleyerek, baskı siparişi verebiliyor. Ayrıca istenen fotoğraflar kahve fincanı, yap boz, tişört gibi ürünler üzerine de basılarak istenen kişilere hediye olarak gönderilebiliyor.

Nokia 7500 PrismSipariş nasıl veriliyor?
Mobil baskı hizmetine, Nokia Nseries multimedya bilgisayarların menülerindeki 'Galeri' bölümünden ulaşılabiliyor. Galeri'deki fotoğraflar arasından basılacak olanlar belirleniyor, adres ve istenen diğer bilgiler giriliyor ve 'Sipariş ver' komutu seçiliyor. Siparişin CeWe Color tarafından işleme konmasının ardından, basılan fotoğraflar belirtilen adrese gönderiliyor. Bu hizmet için kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor. Uygulamanın başlangıcında, her yeni kullanıcı ilk 10 baskıyı ücretsiz olarak alabiliyor. Hizmet, 17 Temmuz'da Türkiye'de hayata geçiriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ediyor: 'Eskiden fotoğraf bastırmak için fotoğrafçılara gitmek gerekirdi. Artık bir Nokia Nseries multimedya bilgisayarı ile fotoğraf baskısı komutu vermek ve basılan fotoğrafların kapınıza kadar gelmesini ya da sevdiklerinize armağan olarak gönderilmesini istemek mümkün!' Uyumlu Nokia Nseries multimedya bilgisayarı kullanıcıları, bu hizmetten faydalanmak için gereken servis uygulamasını, cihazlarındaki 'Yükle' seçeneğinden ya da www.nseries.com/orderprints adresinden ücretsiz olarak indirebiliyorlar.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 8.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler