Samsung, ceple sinemayı buluşturuyor

Samsung, ceple sinemayı buluşturuyor

Cep telefonu üreticisi Samsung Electronics, cep telefonu ve internet kullanıcılarına orijinal kısa film sunan "AnyFilms.net" sitesini açtı. Sitede yer alan kısa filmler online olarak izlenebileceği gibi video gösterme özelliğine sahip Samsung cep telefonlarına da indirilebiliyor.

İki hikayeye dayanan kısa filmler Hollywood'un genç ve başarılı yönetmenleri tarafından çekildi. Filmlerin yapım yönetmeni Jon Kilik "Broken Flowers" isimli filmiyle 2005 Cannes Film Festivali'nde büyük ödülü kazanmıştı. Alex Merkin tarafından çekilen ve iki bölümden oluşan "Across the Hall", bir arkadaşını onu aldattığına inandığı düşüncesiyle nişanlısıyla yakınlaşmasını engellemeye çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Mark Dippe tarafından yönetilen "GiGi" film ise, çekici bir kadın sesine sahip gizemli bir telefonun yardımıyla sosyalleşme adımları atan utangaç bir adam hakkında.

En yeni telefonlar başrolde
Filmlerde Samsung'un 2 mega piksel kameraya sahip SGH-D600 ve 3 gigabayt sabit diske sahip akıllı telefonu SGH-i300 kullanılıyor. AnyFilms.net'te kısa film dizilerine ek olarak, Interactive Films isimli bir bölümde yenilikçi eğlence tecrübeleri sunuluyor. Kullanıcılar bu kısımdaki içeriği kendilerine özgü olay örgüsü ve üslupla yorumlayarak yapımcılık yeteneklerini deneme şansı buluyor.

Web sitesi ve filmler şu anda online olarak görüntülenebiliyor. Kullanıcılar filmleri ve cep telefonları için özel arka planlarını ülke ayarları yapıldıktan sonra indirebilecek.

Detaylı bilgi için
http://www.anyfilms.net



Eklenme tarihi: 3.02.2006
Kaynak: Marketing Türkiye

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler