İşTcellliler tatilde de kazanmaya devam ediyor

İşTcellliler tatilde de kazanmaya devam ediyor

Şirketlere ve çalışanlara uygun birçok tarife, ürün, hizmet ve avantajlar sağlayan İşTcell, şimdi de yaz tatilleri için kullanıcılarına özel çok cazip iki yeni kampanya başlattı: İşTcell’liler 13 Haziran-1 Ekim tarihleri arasında tüm Rixos Otelleri'nde %30 indirimli konaklıyorlar. Ayrıca İşTcell, AVIS’ten araç kiralayan İşTcell’lilere, her 2 gün için 1 ekstra gün hediye ediyor.

Nokia N73 Music EditionİşTcell’den Rixos Otelleri’ndeki konaklamalara % 30 indirim
Yaz tatillerini Rixos Otelleri’nde geçiren İşTcell’liler, 1 Ekim 2007 tarihine kadar konaklamalarında %30 indirimden yararlanıyorlar. İşTcell’liler, kampanyadan faydalanmak için www.rixos.com adresinden veya doğrudan Rixos Otelleri’ni arayarak rezervasyon yaptırıyorlar. İşTcell’liler, konakladıkları Rixos otelinde İşTcell şifrelerini girerek indirimden yararlanıyorlar.

AVIS’de bir gün ücretsiz kiralama
İşTcell‘liler 1 Ekim 2007 tarihine kadar AVIS’ten her iki günlük araç kiralamalarında bir ekstra gün hediye kazanıyorlar. Kampanyadan faydalanmak için www.avis.com.tr sayfasından veya 444 28 47 numaralı AVIS Rezervasyon Merkezi’nden rezervasyon yaptırmak ve kiralanacak otomobili 48 saat önceden rezerve ettirmek yeterli oluyor. AVIS ofislerinde İşTcell şifresi girilerek indirimden yararlanılıyor. İşTcell’in düzenlediği bu kampanyalardan yararlanmak çok kolay. Rixos Otelleri ve AVIS ile gerçekleştirilen kampanyalardan faydalanmak için İsTcell'li olmak yeterli. Bireysel hat kullanıcıları, cep telefonlarının mesaj kısmına IS KAYIT yazıp 2222’ye kısa mesaj göndererek hemen İşTcell’li olabiliyorlar. Kurumsal hat kullanıcıları ise İşTcell’e otomatik olarak geçiyorlar.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 5.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler