Sony Ericsson kolunuzu sarıyor

Sony Ericsson kolunuzu sarıyor

Bir zamanlar sadece 'zamana sahip' olmamızı sağlayan kol saatleri artık cep telefonu olarak da kullanılabiliyor. Saat teknolojisi konusunda uzman markalardan biri olan Fossil ile birlikte üretilen MBW 150, Sony Ericsson'un bluetooth saatleri ürün gamına eklediği son cihazlardan. MBW-150, müzik, seçkin ve klasik olmak üzere üç ayrı tasarıma sahip. MBW-150 müzik tasarımının kaplaması siyah ve kavuniçi ayrıntılarla donatılmış. Seçkin Tasarım, paslanmaz çelik kordon, klasik tasarım ise siyah deri kayışa sahip. Üç tasarımda çizilmez mineral kristal cam yüzey ve parlamayı önleyen özel bir kaplama kullanılarak tasarlanmış.

Gizli OLED ekranı bulunan cihazı, telefonunuzu yönlendirmek için kullanmadığınız zamanlarda sıradan bir saat görünümünde kullanabiliyorsunuz. Telefonunuz çaldığında veya mesaj geldiği zaman hafif bir titreşimle size bilgi veren saat, telefonun uzaktan kumandası gibi de kullanılabilyor. Uzakta olan telefonunuzu saat üzerinden yönlendirebilir, müzik ayarlarıyla oynayabilirsiniz. 30 metreye kadar su geçirmeyen MBW-150, 2007'nin dördüncü çeyreğinden itibaren satışa sunulacak.

Sony Ericsson Bluetooth  Saat Mobiletişim


Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Karşılaştırma yapmak için, “Karşılaştırma” sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz ilk telefonu seçiniz. Daha sonra en fazla 10 adet olmak üzere diğer telefonları seçip “Karşılaştır” tuşuna basınız.



Eklenme tarihi: 30.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler