Ucuz telefon hizmeti başladı

Ucuz telefon hizmeti başladı

Şehirlerarası ve milletlerarası görüşmeler ile cep telefonu aramalarında önemli indirim sağlayan A tipi hizmetin önündeki engeller kalktı. Alternatif telekom hizmeti veren şirketler, artık müşterilerini internet üzerinden ucuza konuşturabilecek. Söz konusu gelişmenin rekabeti tetikleyeceğini ve sonuçtan müşterinin kârlı çıkacağını belirten Millenicom Genel Müdürü Tuğrul Cora, "Daha önce A tipi hizmet almak isteyen abonelerin pek çok karmaşık prosedürü yerine getirmesi gerekiyordu.LG KG245

Ama artık ıslak imzalı dilekçelerini bize ulaştırmaları yeterli." dedi. Herhangi bir ön kod çevirmeden, şehiriçi hatlar dışındaki tüm telefon görüşmelerinin ekonomik tarife üzerinden yapılmasını mümkün kılan A tipi hizmet, alternatif telekom şirketleri tarafından verilmeye başlandı. Bu hizmeti alan müşteriler, abone oldukları şirketin hatları üzerinden görüşme yapabilecek. Söz konusu hizmetten yararlanabilmek için ilgili şirketlerle abonelik sözleşmesi imzalamak yeterli.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.06.2007
Kaynak: Zaman

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler