KampusCell, 10 arkadaşını getir 1000 kontör kazan

KampusCell, 10 arkadaşını getir 1000 kontör kazan

Turkcell KampusCell tarifesinde olanlara inanılmaz fırsatlar sunmaya devam ediyor. KampusCellliler en az 100 kontör yüklediklerinde 30 gün boyunca diğer tüm KampusCell tarifesindeki arkadaşları ile ilk 10 dakikası 1 kontöre konuşabiliyor. Bu kampanya yıl sonuna kadar uzatıldı. Ayrıca arkadaşını KampusCellli yapan her KampusCellli, hem kendisine hem de arkadaşına tam 100 kontör kazandırıyor.

Kampanyaya katılım:
KampusCellli yaptığınız arkadaşlarınıza kayıt işlemleri gerçekleştikten sonra KAMPUS yazıp boşluk bırakarak sizin numaranızı başında sıfır olmadan yazmasını ve 2388’e göndermesini isteyin. Bu şekilde mesaj gittiğinde kişi başına tam 100 kontör / 200 dakika kazanacaksınız. Kazandığınız hediye kontörler Konbaranıza yüklenecek ve dilediğiniz zaman hattınıza yükleme yapabileceksiniz. Gün içerisinde gönderdiğiniz ücretli 5 kısa mesajdan sonra saat 24:00’a kadar KampusCellli arkadaşlarınıza göndereceğiniz tüm mesajlar ücretsiz.

KampusCell Turkcell Mobiletişim


Nasıl KampusCell abonesi olurum?
KampusCellli olmak için öğrenci kimliğinizle birlikte hemen bir Turkcell Abone Merkezine gelin ve KampusCell tarifesine geçin. Bize sorarsanız KampusCellli bir arkadaşınızla Turkcell Abone Merkezine gidin, arkadaşınızın kazanacağı kontörleri yarı yarıya paylaşın.

KampusCell tarifesi değişti



Eklenme tarihi: 19.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler