Telsim’in abone sayısı 10 milyonu aştı

Telsim’in abone sayısı 10 milyonu aştı

Türkiye’nin ikinci büyük GSM operatörü Telsim’in aktif abone sayısı 10 milyon 300 bine ulaştı.

Telsim geçtiğimiz 1,5 yıl içinde düzenlediği yenilikçi kampanyalarla abone sayısını yüzde 100’ün üzerinde artırdı. Şirket 2005 yılında abone başı gelirini koruyarak ve toplam gelirlerinde de abone sayısıyla aynı oranda büyüme elde ederek 2005 yılı sonu için belirlediği hedeflere ulaştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Telsim Genel Müdür Yardımcısı Aydın Çamlıbel; “Sektörde 11,5 yıldır faaliyet gösteren bir operatörün sahip olduğu abone sayısını son 1,5 yılda %100 oranında artırma başarısı sergilemesini, güçlü bir ekip çalışması ve izlenen doğru stratejilerle açıklayabiliriz. Bu açıdan bakıldığında Telsim, dünyada benzerine pek rastlanmayan bir başarı hikayesine imza attı ve aynı zamanda sahip olduğu potansiyeli de ortaya koydu. Telsim özellikle mobil iletişimin tüm imkanlarından yararlanmak isteyen genç kullanıcılar arasında lider konumda. Bu da hizmetlerimizin kalitesinden ve servislerimizin çeşitliliğinden duyulan memnuniyetin bir göstergesi. Abonelerimizin bize duyduğu güvene teşekkür ederiz.” dedi.

Çamlıbel, Telsim’in aktif abone sayısını 2006 yılı sonunda 15 milyona, 2007 yılı sonunda ise 20 milyona ulaştırmayı hedeflediklerini ekledi.

10 milyonuncu abone Erzurum’dan
Son bir yıl içerisinde Türkiye’nin her bölgesinde en fazla tercih edilen GSM operatörlerinden biri olan Telsim’in 10 milyonuncu abonesi Erzurum’un Çat İlçesi’nden Cüneydi Sayım oldu.



Eklenme tarihi: 29.01.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler