Avea, 3G için ihaleye çıktı

Avea, 3G için ihaleye çıktı

Avea, Türkiye çapında 3G radyo şebekesi kurmak ve abonelerine daha yenilikçi servislerle yüksek bant genişlikleri ile hizmet verebilmek amacıyla 3G altyapısı ve servisleri için ihaleye çıktı. Avea; 3G radyo şebekesi kurmak ve abonelerine daha yenilikçi servislerle iyi hizmet verebilmek amacıyla 25.05.2007 tarihi itibarı ile 3G radyo şebeke kurulumu ve 30.05.2007 tarihinde ise 3G servisleri için ihaleye çıktı. Mevcut çekirdek şebekesi 3G teknolojilerine hazır durumda bulunan Avea, bu ihaleler ile radyo şebekesini ve servisGeneral Mobile DST01 altyapısını da kurarak müşteri memnuniyetini daha da artırmayı hedefliyor.

2005 yılından bu yana yaptığı yatırımların tamamını üçüncü nesil iletişimine dönüşebilirlik ilkesiyle birlikte hayata geçiren Avea, 3G radyo şebekesi ile, alışılagelmiş GSM hizmetlerini desteklerken zengin ve güçlü ek şebeke hizmetlerini de abonelerine sunacak. Bu hizmetler kapsamında Avea aboneleri, 3G uyumlu telefonlarıyla Avea’nın vereceği görüntülü telefon hizmeti sayesinde birbirlerini görerek konuşabilecek; 14 Mbit/s hızına varabilecek kablosuz ve mobil hızlı internet servisi ile cep telefonlarından internete hızlı ve kolaylıkla erişebilecek; mobil TV ile cepte TV izleyebilecekler.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 16.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler