Vodafone ile her yerden bağlanın

Vodafone ile her yerden bağlanın

Vodafone hareket halindeyken de İnternet’e bağlı olmak isteyen abonelere yönelik Vodafone Mobile Connect Ürün Paketi’ni “küresel verimliliğin anahtarı” sloganı ile pazara sundu. Vodafone Mobile Connect Card ve Vodafone Mobile Connect yazılımından oluşan ürün paketi, özellikle masa başından uzakta olan ve genellikle ofis dışında çalışan kurum çalışanlarının iş verimliliğini artırıyor. Diz üstü bilgisayara takılarak, her an her yerden İnternet’e ve şirketin kurumsal ağına bağlanılmasını sağlayan bir iletişim harikası Vodafone Mobile Connect Card, ister İstanbul’da bir parktan ister Paris’te bir kafeden ofisteymiş gibi verimli çalışma imkanı sunuyor.

Sony Ericsson T250iVodafone Mobile Connect Ürün Paketi’nin kurumlara ve çalışanlarına sağladığı avantajlar arasında saha elemanlarının sürekli mobil ve ulaşılabilir durumda olmanın kolaylıklarını yaşaması, yöneticilerin ekiplerini kolay yönetebilmesi, kurumsal ağ ve e-postalara güvenli erişim yer alıyor. Vodafone Mobile Connect Card şirketlere ekonomik açıdan da pek çok avantaj sunuyor: Geleceğin teknolojisi 3G’yi destekleyen Vodafone Mobile Connect Card’ı ekonomik ilk yatırım bedeli ile satın alabilen şirketler, bir yandan da ekonomik tarifelerden ve Vodafone markasının güvenilirliğinden yararlanıyor. Ürün Paketi tüm Vodafone Shop'lar ve Vodafone Store’lardan temin edilebiliyor. Ürün paketinde yer alan Vodafone Mobile Connect Yazılımı sayesinde kullanıcılar bağlantı ayarlarını değiştirip kişiselleştirme, İnternet’e ve şirket ağına kolay (VPN) erişim, bağlantı hızını ve alınıp-gönderilen veri miktarını görüntüleme, SMS gönderip-alma ve erişim yetkisi olan kablosuz ağlar (WLAN) şebekeleri üzerinden bağlantı gerçekleştirme olanağına kavuşuyor.

Vodafone Mobile Connect Card, en son teknoloji 3G özelliği sayesinde operatör şebekesinin desteklediği yerlerde geniş bant teknolojisi ile yüksek hızda veri transferi olanağı da sağlıyor. Abonelerin Vodafone Mobile Connect Card’ı kullanmak için ürün paketinden çıkan Vodafone Mobile Connect yazılımını bir kereliğine dizüstü bilgisayarlarına kurduktan sonra SIM kartlarını taktıkları Vodafone Mobile Connect Card’ı bilgisayara yerleştirmeleri ve yazılımı başlatmaları yeterli.

Mobilize Bilgi
Vodafone Müşteri Hizmetleri için 7000, hattınıza kontör yüklemek için 7500, bakiye sorgulamak için 7501, CepAran servisinden kazandığınız kontör miktarını öğrenmek için 7506, kontör göndermek için 7038, indirimli görüşme yapmak istediğiniz 10 numarayı belirlemek için 7048’i arayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler