Avaya satılıyor

Avaya satılıyor

Nokia-Siemens, Alcatel-Lucent derken Avaya da 8.2 milyar dolara iki büyük yatırım şirketine hisselerini satış kararı aldı. Telekom teknolojisi üreten şirketlerdeki birleşmeler ve hisse devirlerine asırlık Avaya da katıldı. Avaya hisselerinin yüzde 61'ini 8.2 milyar dolar karşılığında iki büyük yatırım şirketine satmak üzere prensip anlaşmasına vardı. Silver Lake büyük yatırımlarla dikkat çekerken TPG Capital ise gelişen teknolojilerle büyüyen şirketlere yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. BlackBerry 8800Geçtiğimiz yıl içinde telekom alanında Alcatel ve Lucent, bu yıl içinde de Siemens ve Nokia birleşmelerini tamamlamıştı.

Silver Lake'in şimdiye kadar yatırım yaptığı şirketler arasında Ameritrade, Avago, Business Objects, Flextronics, Gartner, Instinet, IPC Systems, MCI, NASDAQ, Network General, NXP, Sabre Holdings, Seagate Technology, Serena Software, SunGard Data Systems, Thomson ve UGS bulunurken TPG Capital ise gümüze kadar Eutelsat Communications, Freescale Semiconductor, Intergraph, Japan Telecom, Lenovo Group, MEMC Electronic Materials, ON Semiconductor, Sabre Holdings, SunGard Data Systems ve Seagate Technology'e yatırım yaptı.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 11.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler