Avea Patlican

Avea Patlican

Video, resim ve ses paylaşım sitesi olan Avea Patlican yayında. Patlican sadece bir siteden ibaret, bir servis yada bir kampanya da değil. Avea abonelerinin, gnçtrkcll gibi gençlik kulübü olacak. Tüm Avea aboneleri www.patlican.com.tr adresine girerek üyeliklerini gerçekleştirebiliyorlar. Üyelik SMS yoluyla da yapılabiliyor. Bunun için KAYIT yazıp, AD, SOYAD, İl Plaka Kodu, Doğum Yılı, Cinsiyetinizi aralarında birer boşluk bırakarak yazdıktan sonra 4362’ye göndermelisiniz. Üye olan her Avea abonesi her yöne 100 SMS kazanıyor. www.patlican.com.tr adresine girip üyeliğinizi tamamladığınızda size video, resim ve ses dosyalarınızı paylaşabileceğiniz bir alan veriliyor. Diğer üyelerle bu dosyalarınızı paylaşabilir ve onlarla tanışabilirsiniz. Bunun yanında Patlican üyelerine özel olarak konserler, sinema biletleri, indirimler, sürpriz hediyeler gibi bir çok avantaj ve fırsatlar yer alıyor.

Avea Patlican MobiletişimHerkese 100 SMS
Patlican’a üye olduğunuz için her yöne 100 SMS’in yanında, haftanın filmi, etkinlikler, hava durumu, flaş haber ve derbi sonuçları hakkında bilgi mesajı gönderen Genç Bilgi Paketine 1 ay boyunca ücretsiz sahip oluyorsunuz. Eğer Genç Bilgi Paketine bir ay daha üyelik yaptırmak isterseniz, bu üyeliğiniz de %50 indirimli olarak gerçekleştiriliyor. Patlican’a www.patlican.com.tr adresinden üyelik yaptırabilirsiniz. Avea hattı olmayanlar üyelik yapabiliyor fakat sadece sayfaları gezip, anketleri oylayabiliyorlar. Bunun dışında indirim, kampanya ve etkinliklerden yararlanamıyorlar.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 10.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler