Telefonlara Google ile yeni özellikler

Telefonlara Google ile yeni özellikler

Yılbaşından sonra Google’ın telefon üretme niyetinde olduğunu duyurmuştuk. Google telefonunun en büyük özelliği herhangi bir depolama birimine sahip olmayacağı ve kullanıcılarının tüm verilerini GMail hesaplarında tutabileceğini bildirmiştik. Google telefonu yerine, Google Maps ve GMail özellikleri içinde gelen telefonlar piyasaya çıkmaya baladı. LG-KS10 model telefonu bunlardan sadece biri.

Google Phone MobiletişimTelefonda bulunan Google Maps ile Dünya üzerindeki herhangi bir yerin fotoğraflarına önemli merkezlerine ve konum bilgilerine ulaşabilirisiniz. GMail hesabınızı kontrol edebilir, online olarak takvim ve ajandanızı düzenleyebilirsiniz. Ayrıca blog hesabınıza ulaşabilir, yükleme ve düzenleme gerçekleştirebilirsiniz. LG-KS10 telefonun diğer özellikleri arasında 2,4” ekran, 2 MP kamera, Media Player ve Bluetooth bulunuyor. Telefon önce İtalya’da daha sonra tüm Avrupa ve Asya kıtalarında satışa sunulacak.

Mobilize Bilgi
Eğer Google Mail (Gmail) kullanıcısı iseniz, posta servisi ayarlar menüsünden “Web Klipleri” seçeneğine tıklayarak yeni haber grupları oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu haber gruplarından gelen ilgili başlıklar posta kutusunun üzerinde görüntülenir. Haber gruplarınıza Mobiletişim’i eklemek için “Web Klipleri” kaynak kısmına “http://www.mobiletisim.com/rss.asp?tip=haberler” yazmanız yeterli olacaktır.



Eklenme tarihi: 4.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler