Süreyya Ciliv, Turkcell'de ekibini oluşturuyor

Süreyya Ciliv, Turkcell'de ekibini oluşturuyor

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, şirketlere özel iletişim çözümleri üreterek değer yaratan Turkcell, kurumsal müşterilerine daha iyi odaklanarak bu alandaki iş etkinliğini artırmak amacıyla kurumsal müşterilerinin yönetimini iki ayrı fonksiyonel grup olarak yeniden yapılandırdı. Bu doğrultuda her iki fonksiyonel grubun başına yeni genel müdür yardımcısı atandı.

Toshiba TS705Büyük Ölçekli Kurumsal Müşteriler Yönetimi’ne (Enterprise Group) Ekrem Yener, Diğer Kurumsal Müşteriler Yönetimi’ne (Business Group) Emre Sayın Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden de sorumlu olacak Emre Sayın, 2005 – 2006 yıllarında Evyap Pazarlama ve Tic. A.Ş.’de Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür, 2002 – 2005 yıllarında Kodak A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev aldı. Emre Sayın, 1990’da Boğaziçi Üniversitesi’nin Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Sayın, daha sonra ABD’deki Rutgers Üniversitesi’nde iki yıl süreyle Endüstri ve Sistem Mühendisliği alanında yüksek lisans yaptı. 1991–1998 yıllarında Aysu Dış Tic. A.Ş. ve Digital Equipment A.Ş.’de Satış Yöneticiliği yapan Ekrem Yener ise 1998’de Microsoft Türkiye Ankara Bölge Müdürü oldu.

2002 yılında Microsoft’un Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yener, 2004 yılından bu yana da İş ve Strateji Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ediyordu. 1982’de İTÜ Metalurji Mühendisliği’nden mezun olan Yener, 1986 yılında UC Berkley Üniversitesi’nde Malzeme Bilimleri konusunda, 2002’de ise Kellogg Üniversitesi’nde Üst Düzey Pazarlama Yönetimi konusunda yüksek lisans yaptı.



Eklenme tarihi: 3.06.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler