İki yüzlü telefon: Samsung SGH-F300

İki yüzlü telefon: Samsung SGH-F300

Samsung F300, hangi yüzüne baktığınıza bağlı olarak hem tasarım harikası bir cep telefonu hem de incecik bir müzik çalar gibi görünebilir. İşin aslı her ikisinin de özelliklerine sahiptir, hem de sadece 9.4 mm inceliğiyle. Müzik yüzünde yer alan çok yönlü dokunmatik kullanıcı arayüzü ve tuşları kullanım kolaylığı sağlarken, Bang & Olufsen tarafından geliştirilmiş ICE power teknolojisine sahip dijital amfisi mükemmel müzik kalitesi sunar. WMDRM desteği ile de birçok cihazla ve şebekeyle uyumludur.

Kullanım kolaylığı
F300’ün 4 yönlü dolaşım sağlayan kontrol paneli, 4 ayrı dokunmatik sürükleme hareketini algıyabilir ve kullanımı kolaylaştıran kayan bir menü sunar. Kullanıcı arayüzü sayesinde multimedya uygulamaları arasında kısa yol tuşlarıyla ilerleyebilir ve telefonun özellikleri arasında dolaşırken zaman kazanırsınız. İstediğiniz tür müziğe hızlıca ulaşmak için müzik dosyalarınız telefonunuzun hafızasında türe, modunuza ve diğer başka konulara göre arşivlenebilir.

Samsung SGH-F300Samsung SGH-F300’ün özellikleri:

  • 103.5 x 44 x 9.4 mm
  • Ağırlık: 77 gram
  • Müzik ekranı: 262,144 renkli TFT 2.21 inç
  • Telefon ekranı: 262,144 renkli TFT 1.4 inç
  • Java, Bluetooth
  • FM Radyo
  • WMDRM, ICE Power
  • MicroSD hafıza yuvası
  • 2 MP kamera

    Samsung SGH-F300 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

    En yeni özelliklerle donatıldı
    Windows Media Digital Rights Management (WMDRM) desteği sayesinde bilgisayar, portatif cihazlar ve şebekeler arasında güvenli bir şekilde indirdiğiniz içerikleri çalabilirsiniz. microSD desteği de müzik ve diğer dosyaları depolamak için geniş kapasite sağlar. Bluetooth 1.2 özeliği is kulaklık, yazıcı v.b. kablosuz aksesuar ve çevresel cihazlarla bağlantıyı mümkün hale getirip hızlı ve kolay veri transferine olanak tanır.

    En güzel anlarınız. Onları ölümsüzleştirin
    F300’ün 4x dijital zuma ship 2.0 Megapiksel kamerası kendini çekme, zaman ayarlı çekim ve çerçeve ekleme gibi özellikleriyle en özel anlarınızı ölümsüzleştirir ve çektiğiniz fotoğraflara eğlence katar. Yüksek fotoğraf kalitesi sayesinde de ayrı bir makine taşımanıza gerek kalmaz. Daha eğlenceli bir seyir için, fotoğraflarınıza bakarken en favori şarkınızı dinlemeyi unutmayın.

    Mobilize Bilgi
    WMDRM nedir? - Windows Media Digital Rights Management – Bilgisayarınızdan, diğer telefonlardan veya şebeke üzerinden aldığınız müzikleri oynatmanızı sağlar.

    Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



    Eklenme tarihi: 3.06.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler