Avea ile ofisiniz cepte

Avea ile ofisiniz cepte

Avea, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek mail2web International AG işbirliği ile e-postadan önemli evraklara kadar tüm ofis çözümlerine cep telefonundan kesintisiz erişim sağlayan Avea MobilOfis’i hayata geçirdi. Avea, abonelerin cep telefonlarındaki tüm bilgilere bilgisayarlarından, bilgisayarlarındaki tüm bilgilere de ceplerinden ulaşabildikleri Avea MobilOfis’i Compex Consumer’da yaptığı lansman ile hizmete sundu. ActiveSync veya BlackBerry destekli telefonlar ile çalışacak bu hizmet tüm profesyonel Avea kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak.

Avea Mobil Ofis - MobiletişimAvea’nın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak hayata geçirilen yeni hizmetle ilgili olarak; alışılmışın dışında, devrimci yaklaşımlara imza atmayı prensip edinen Avea’nın aynı prensibi internet teknolojileri alanında benimseyen dünya devi mail2web ile işbirliğini her iki taraf için bir fırsat olarak değerlendirirken “Kullanıcılarımızın her zaman ve her yerde başta e-postaları ve kontakları olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için çok önemli bir adım attık. Avea MobilOfis ile özellikle kurumsal kullanıcıların işlerini daha rahat sürdürmelerini sağlayacak ve bu pazarın tek ismi olacağız” dedi. mail2web International AG Direktörü Michael R. von Filski ise ”Türkiye’deki genç nüfus ve her geçen gün yükselen eğitim seviyesi, yüksek cep telefonu penetrasyonu ve bu sektördeki potansiyel ile Türkiye’yi EMEA bölgesindeki operasyonlarımızı geliştirmek için en doğru adres olarak görüyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin en genç ve rekabetçi operatörü olan Avea ile çalışmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Sony Ericsson W880iAvea MobilOfis nasıl çalışıyor?
mail2web.com hizmetleri, Türkiye’de özel bir çözüm olarak Avea MobilOfis markası altında 24 Mayıs 2007 tarihinde yapılan lansman ile Türkçe olarak, tüm kullanıcıların hizmetine sunuldu: www.aveamobilofis.com sitesinden kayıt olan kullanıcılar, ücretsiz Avea MobilOfis Live ve geliştirilmiş sürümü Avea MobilOfis Live+ ile sadece e-postalara değil, adres defterlerine, tüm notlara, takvime, ajandaya, yapılacak işler listesine ve oluşturulacak önemli evraklar klasörüne erişebiliyor. Tüm mesajlar, “push” teknolojisi ile otomatik olarak cep telefonuna indirilebiliyor. Kullanıcılar diğer e-posta adreslerini de tek mesaj merkezine tanımlayabiliyor. Ayrıca isteyen kullanıcılar Avea MobilOfis Pro hizmeti ile kendi istedikleri bir alan adı üzerinden Microsoft Exchange hizmetinden faydalanabilirken, aynı alan adı üzerindeki kullanıcılar ile istedikleri bilgileri paylaşabiliyor. Tüm bunların yanı sıra kullanıcılar; www.aveamobilofis.com adresinden ücretsiz olarak indirebilecekleri Microsoft Outlook 2007 ile aynı hizmeti, lokal olarak kendi bilgisayarlarından alabiliyor, web arayüzünden erişim ile dünyanın herhangi bir yerindeki bilgisayardan bağlanarak Avea MobilOfis‘lerine ulaşabiliyor.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 31.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler