Benim babam teknoloji aşığı

Benim babam teknoloji aşığı

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, Babalar Günü için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Bu yıl 17 Haziran’da kutlanacak olan Babalar Günü’nde, teknolojiye meraklı babaları Nokia N95, yoğun çalışan babaları Nokia E65, amatör yönetmen babaları ise Nokia 6288 bekliyor.

Nokia N95“Benim babam teknoloji aşığı” diyenlere Nokia N95
Nokia N95’in çift yöne kayarak açılan kapak tasarımı, harita okumaktan video izlemeye kadar tüm farklı seçenekler arasında geçişi kolaylaştırıyor. Üzerinde rakamların yer aldığı tuş takımı ekranın bir kenarına doğru kayarken, özel medya tuşları da karşı yöne doğru açılarak geniş ekran manzara (landscape) görünümü sağlıyor. Etkili 3 boyutlu grafikleri ile Nokia N95, istediğiniz servisi ya da özelliği kolaylıkla bulmanızı sağlayan kusursuz bir kullanıcı arayüzüne sahip. Nokia N95, video izleme-kaydetme, müzik dinleme, yüksek kalite fotoğraf çekme, İnternet’te dolaşma, e-posta yönetimi gibi işlemleri daha da kolaylaştırıyor. Parmaklarınızın ucundaki entegre GPS ile yol bulmak kolaylaşıyor. Maps uygulaması 100’den fazla ülkenin haritasını içeriyor.

Nokia N95’in Carl Zeiss optik destekli 5 MP kamerasıyla baskı kalitesinde fotoğraflar ve DVD kalitesinde videolar çekilebiliyor. Fotoğraflar ve videolar, N95’in TV çıkışı ve UpnP (Universal Plug and Play – Evrensel Tak Çalıştır) özelliği sayesinde uygun olan herhangi bir ekranda da izlenebiliyor. Nokia N95, 2.6 QVGA 16 milyon renkli ekranı, çarpıcı 3 boyutlu grafikleri, 3 boyutlu stereo efekti sunan dahili hoparlörleri, standart 3.5 mm jack çıkışı, veri transferine uygun microSD kartları ve mini USB özelliklerine sahip. Mini Map’li Nokia Web Browser kullanarak İnternet’te dolaşmak mümkün.

Nokia N95 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia E65Babalar ofisten çıkıp çocuklarına zaman ayırabilsin diye Nokia E65
Kayarak açılan kapağı ve inceliğiyle dikkat çeken yeni Nokia E65, Nokia Eseries ürünlerindeki iş dünyası çözümlerini, en kaliteli malzemelerle hazırlanmış özel bir tasarımda sunuyor. Nokia E65’in kapağındaki One Touch tuşları, en sık kullanılan uygulamalara hızlı erişim sağlıyor. Kullanıcılar “My Own” adı verilen tek bir tuşa basarak, önceden seçtikleri bir uygulamayı doğrudan başlatabiliyorlar. One Touch tuşları sayesinde konferans görüşmeleri yapabiliyor, adres listelerine ulaşabiliyor, aramaları sessize alıp sonra yeniden sesli kullanıma alabiliyor, istedikleri bir uygulamaya hızla erişebiliyorlar. Cep telefonunun ekranını tercih edilen uygulamaları gösterecek ve bunlara hızlı erişim sağlayacak şekilde kişiselleştirme imkanı veren Active Standby özelliği ile One Touch tuşlarının bir arada sunulması, iş ve özel uygulamalar arasında hızlı geçişler yapılmasını sağlıyor. Ayrıca Nokia E65 önde gelen kurumsal telefon sistemlerine de entegre edilebiliyor (Nokia Intellisync Call Connect for Cisco, Nokia Intellisync Call Connect for Alcatel ve Avaya one-X Mobile Edition for Nokia solutions). Nokia E65, en sık kullanılan kurumsal ve bireysel e-posta çözümlerini de destekliyor.

Nokia E65 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia 6288Video çekmeyi seven babalar için, özel hediyeleriyle Nokia 6288
Gerçek zamanlı video paylaşımı ve video zil sesleri indirme imkanı sağlayan Nokia 6288, 3G teknolojisinin tüm avantajlarını sunuyor. 512 MB hafıza kartıyla birlikte satışa sunulan yeni Nokia 6288 ile tüm videolar, 262.144 renkli QVGA ekranda (320x240 piksel) rahatça izlenebiliyor. 2 MP ve VGA olmak üzere iki ayrı kamerası olan Nokia 6288 ile video paylaşmak ve çift yönlü video görüşmeleri yapmak artık çok daha kolay.

Nokia 6288’deki özel kamera ve zoom tuşları, video kaydını veya sevdiklerinizin fotoğraflarını çekmenizi kolaylaştırıyor. Nokia 6288 ile çekilen fotoğraflar düzeltilebiliyor, MMS ya da e-posta yoluyla gönderilebiliyor ve Bluetooth teknolojisi kullanılarak uygun bir yazıcıda bastırılabiliyor. 115 gram ağırlığındaki Nokia 6288, cool-white ve black renk seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca Babalar Günü’ne özel kampanya ile Nokia 6288 alan herkese 512 MB hafıza kartı ve Bluetooth kulaklık da hediye ediliyor.

Nokia 6288 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Haber içerisindeki anlamını bilmediğiniz kelimeleri Mobiletişim Sözlük ile araştırabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 26.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler