Turkcell'den 388,8 Milyon YTL kâr

Turkcell'den 388,8 Milyon YTL kâr

Turkcell, rakiplerinin tarife ataklarına rağmen 2007’nin ilk çeyreğinde satış gelirlerini bir önceki eşdeğer döneme göre % 21 ve karlılığını % 51 arttırdı. Buna göre Turkcell’in ilk çeyrekte satış gelirleri 1,8 Milyar YTL ve kar’ı 388,8 Milyon YTL olarak gerçekleşti. Turkcell için 2007 ilk çeyrek bir hayli hareketli geçti. Önce hemen Ocak başında yeni Genel Müdür olarak Süreyya Ciliv atandı. Bu atamayla birlikte de Turkcell'de bir değişim başladığının sinyali verildi.

TurkcellBilişim sektörünün başarılı yöneticisi Ciliv'in Turkcell'i de, günümüzün değişen uluslararası cep telefon sektörü eğilimlere göre şekillendireceği, zaten kendi açıklamalarından da görüldü. Aynı dönemde Turkcell'in rakipleri Avea ve Vodafone, tarife değişiklikleri anons etti. Avea 25 YKR kontör tarifesi ile dikkati çekerken, Vodafone ise dakika bazlı tarifeye geçti.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2222 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 23.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler