Toshiba Unifest’e sponsor oldu

Toshiba Unifest’e sponsor oldu

Toshiba Mobile Communications bu sene 4.'sü düzenlenen Türkiye’nin en büyük bahar ve gençlik festivali Unifest’e sponsor oldu. 19 Mayıs 2007 Cumartesi günü Park Orman’da düzenlenecek festivale 10 bin kişiyi aşkın katılım bekleniyor. Unifest'te bu sene Yalın, Mor ve Ötesi, Pamela, DolapDere Big Gang, Portecho, Bedük, Dj Hüseyin Karadayı ve Dj Funky “C” performans gösterecek. Gecenin yabancı grubu ise 90’lı yılların en iyi gruplarından biri olan SNAP.

Toshiba TS605ToshibaMobile Communications, festivaldeki standında TS605 renkli seri ürünlerini ve TS705 3G telefonlarının tanıtımının yanı sıra Türkiye’de yakında satışa sunulacak parmak izi güvenlikli akıllı telefonu G500’ü de ilk kez bu festival aracılığı ile tanıtacak. Eğlenceli yarışmalar ve sürpriz hediyeler ile Toshiba standında eğlence, sınırsız olacak. Toshiba Mobile Communications Türkiye Genel Müdürü Murat Şahin Unifest festival Sponsorluğu ile ilgili olarak; “Toshiba cep telefonları hem tasarım hem de özellik ve bütçe olarak gençlere çok uygun, cep telefonlarımız tarz olarak genç modayı yansıtıyor biz de gençlerle beraber eğlenceli projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz Unifest bizim için başlangıç” dedi.

Toshiba TS605 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Toshiba TS705 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonun sağlığınıza verdiği zararı en aza indirmek için, telefonunuzu mümkünse arka cebinizde taşıyınız. Ayrıca kapalı alanlarda ve şebeke sinyalinin düşük olduğu durumlarda uzun süreli görüşme yapmayınız. Kulaklıklı mikrofon seti kullanmanız zararı en aza indirecek en güzel çözümdür.



Eklenme tarihi: 19.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler