Vodafone aboneleri F1 şampiyonu Alonso ile tanıştı

Vodafone aboneleri F1 şampiyonu Alonso ile tanıştı

Vodafone Mclaren Mercedes Grand Prix konuk programına Türkiye’den katılan Vodafone aboneleri, geçen yılın Formula 1 şampiyonu Fernando Alonso ile birlikte test sürüşüne katıldı. Vodafone Türkiye’nin şanslı aboneleri, İngiltere’ye giderek Vodafone’un İsim Sponsoru ve Resmi Mobil Ortağı olarak desteklediği Vodafone McLaren Mercedes takımı pilotlarından Fernando Alonso ile tanışma ve birlikte test sürüşü yapma fırsatı buldu.

Vodafone Formula 1 Alonso


Formula 1 yarışlarında geçtiğimiz iki yıl Dünya Şampiyonu olan İspanyol pilot Fernando Alonso’dan konu hakkında bilgi alan konuklar test sürüşlerini Goodwood Motor Circuit merkezinde MacLaren SLR 722 ile gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye’nin konuğu olarak Londra’da ağırlanan aboneler, gezinin bir bölümünde motor teknolojisinde son noktayı temsil eden McLaren Teknoloji Merkezi’ni de ziyaret etti. Geziye katılan konuklara Vodafone McLaren Team yarış tulumu ve kaskı hediye edildi. Vodafone Türkiye’nin davetlisi olarak İngiltere gezisine katılan aboneler gerek Formula 1 şampiyonu ile tanışmaktan, gerekse birlikte son teknoloji ürünü araçlarla pistte test sürüşüne katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Söz konusu etkinliğin “Vodafone’la anı yaşayın” konseptiyle bire bir örtüştüğünü belirten aboneler heyecanlarını “burada gerçekten paranın satın alamayacağı muhteşem bir deneyim yaşadık.” sözleriyle ifade etti. Vodafone, Formula 1 yarışlarında Vodafone McLaren Mercedes takımının İsim Sponsoru ve Resmi Mobil Ortağı konumunda.

Mobilize Bilgi
Vodafone Müşteri Hizmetleri için 7000, hattınıza kontör yüklemek için 7500, bakiye sorgulamak için 7501, CepAran servisinden kazandığınız kontör miktarını öğrenmek için 7506, kontör göndermek için 7038, indirimli görüşme yapmak istediğiniz 10 numarayı belirlemek için 7048’i arayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler