Nokia yeni mobil çözümlerini tanıttı

Nokia yeni mobil çözümlerini tanıttı

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, iş dünyasına yönelik yeni mobil çözümlerini Nokia for Business etkinliğinde tanıttı. 8 Mayıs Salı günü Conrad İstanbul’da yapılan etkinliğe, çeşitli firmaların temsilcilerinin ve Nokia’nın iş ortaklarının yanı sıra üst düzey Nokia yöneticileri de katılarak sunumlar yaptı.Nokia

Uluslararası yöneticilerin sunumlarıyla renklenen Nokia for Business’ta yeni ürünler, çözümler ve Nokia’nın iş dünyasına yönelik vizyonu aktarıldı. Etkinliğin açılışını yapan Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, iş dünyasının artan mobilite gereksinimi karşısında Nokia’nın pek çok yeni ürün ve hizmeti hayata geçirdiğini belirtti. Nokia’nın, dünyanın en büyük tümleşik (converged) cihaz üreticisi olduğunu belirten Imfred de Jong, Nokia’nın 2006 yılında, toplam büyüklüğü 80 milyon adet olan tümleşik cihaz pazarının 40 milyon adedini temin ettiğini belirtti. Her düzeyde çalışanın giderek daha mobil yaşadığını vurgulayan de Jong, Nokia’nın gerek bireysel gerekse kurumsal kullanıma yönelik çalışmalarını ve vizyonunu aktardı.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 17.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler