Çinlilerden oyun telefonu: Century Sutra

Çinlilerden oyun telefonu: Century Sutra

Daha önce Nokia N73’ün tasarım ve özellik olarak aynısını üreten, daha da ileri gidip N73’e dokunmatik ekran özelliği yerleştiren Çinliler, şimdi de Sony Ericsson’un yakın zamanda çıkması muhtemel olan “Oyun Telefonu” serisine rakip olacak yeni bir telefon ürettiler. Telefondan ayrı veya telefona takılıp çalışabilen kumandası ile Century Sutra 1688 karşınızda.

3 inç LCD ekrana sahip cihazın yanında verilen kontrol kumandası ile oyun oynarken cep telefonunuzun küçük tuşlarına basmak yerine kumandayı kullanmak daha pratik olacak. microSD kart desteğine sahip telefona sevdiğiniz oyunları yükleyip oynayabileceksiniz. Telefon oyun kumandasının yanında, 1.3 MP kameraya sahip. Görüntülü görüşme yapmak için ön tarafta bir kamerası da bulunuyor. Telefonu Çinliler yaptığı için bu telefon ile oyunu da sadece onlar oynayabilecek. Çünkü telefon başka ülkelerde satılmıyor.

Çin oyun Telefonu Century Sutra 1688


Mobilize Bilgi
CLIP nedir? (Calling Line Identification Presentation) Şebeke destekli bir hizmettir.Arama yapan kişinin telefon numarasının karşı tarafın ekranında görünmesidir. İsteğe bağlı olarak numaranız karşı tarafın ekranında görüntülenir veya görüntülenmez. Abonelik işlemleri sırasında “Numaranız karşı telefonda görülsün mü?” sorusu bu uygulama için sorulur.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 13.05.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler